slide 1
slide 2
slide 3

 

برق خورشیدی؛ یک بار هزینه کنید، عمری درآمد کسب کنید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، انرژی خورشید، منبعی پاک، تمام نشدنی، بی سر و صدا و بدون خطر و البته فاقد آلودگی است که با کمی آینده نگری، کسی نمی‌تواند بی خیال آن شود، به ویژه که بداند هر قدر برقی که تولید می‌کند ۱۰ برابر نرخی که به برق مصرفی اش می‌پردازد، درآمد به دست می‌آورد.اما چرا باید در سطح کلان تر به این نوع از تولید برق دل خوش کرد؟ ظرفیت نصب شده تولید برق کشور ۷۶ هزار مگاوات است که ۹۵ درصد آن با سوخت‌های فسیلی و در نیروگاه‌های حرارتی تولید می‌شود.تولید برق به شیوه سنتی هم منابع گران فسیلی و حتی آبی را تلف می‌کند و هم در مسیر انتقال و توزیع تلفاتی بیش از ۲۰ درصدی دارد، به این زیان نجومی باید آلودگی‌های زیست محیطی را هم اضافه کرد.همه این واقعیت‌ها کشورهای پیشرفته را به استفاده از انرژیهای نو و تجدیدپذیر ترغیب کرده است.

اطلاعات بیشتر

بزرگترین نیروگاه خورشیدی شناور جهان در چین

چندین سال پیش، چین به عنوان یکی از آلوده کننده های ذغال سنگ، غبارآلود و مخرب شهرت داشت. اما چین سریع تغییر می کند.

چین هر ساله در انرژی باد، آب و برق و انرژی خورشیدی بیشتر از هر کشور دیگری در این زمینه سرمایه گذاری می کند. این هفته آن را به عنوان رهبر جهانی در انرژی تجدید پذیر  می توان با راه اندازی بزرگترین نیروگاه شناور خورشیدی در جهان تاکید کرد.

این نیروگاه در شهر Huainan واقع در استان آنهویی شرقی چین واقع شده است. این نیروگاه  دارای ظرفیت 40 مگاوات  است که به اندازه کافی برای یک شهر کوچک قدرتمند است. و در یک کلام  نمادی خشن،  مانند یک گیاه شناور است.

 سکو های شناور خورشیدی برای کمی بیش از یک دهه استفاده شده است. آنها مزایای متعددی دارند. آنها فضای ارزشمندی را روی زمین نمی گیرند و تأثیر خنک کننده آب که پانل ها شناور می شود باعث می شود که آنها کارآمدتر شوند. آنها همچنین می توانند با تداخل نور خورشید قبل از برخورد با سطح مخزن، تبخیر آب را برای آشامیدن یا آبیاری کاهش دهند.

اما در حالی که این فناوری به خوبی تاسیس شده است، نیروگاه  Huainan نشان دهنده یک گام بزرگ و رو به جلو در مقیاس با  بزرگترین نیروگاه شناور خورشیدی قبلی که ، یک نیروگاه  6.3 مگاواتی بود که در انگلستان قرار داشت. این امر توسط یک کارخانه در ژاپن تحت تاثیر قرار خواهد گرفت، چرا که به صورت آنلاین در سال آینده تولید خواهد شد که 13.7 مگاوات را تولید خواهد کرد - هنوز یک راه طولانی پیش از امکانات جدید چین است.

چین همچنین با تسریع در سرمایه گذاری در انرژی های تجدید پذیر، چین نیز ترمزهای مصرف سوخت فسیلی خود را در اختیار دارد. در ماه ژانویه سال جاری، تنظیم کننده انرژی کشور، توقف تولید بیش از 100 نیروگاه زغال سنگ در سراسر کشور را با تولید 100 گیگاوات (GW) متوقف کرد .

چین به دلیل کمبود فضای خاکی پنل های خورشیدی را روی دریا قرار داده در حالی که یک سوﻡ خاک ایران بیابان است و اگر به پنل هاﻯ خورشیدی مجهز شود می تواند انرژی تمام مردﻡ دنیا را تامین کند.

 

منبع :

https://www.weforum.org/agenda/2017/06/china-worlds-largest-floating-solar-power/

 

تماس با ما

در صورتی که مایل به دریافت اطلاعات بیشتر هستید با ما تماس بگیرید

تلفن : 987132333219+

ساعات کاری

پشتیبانی حرفه ای ما توسط متخصصان زبده

  • شنبه تا چهارشنبه : 9 الی 2
  • پنجشنبه : 9 الی 1

دفتر مرکزی : شیراز _ خیابان شوریده شیرازی (سی متری سینما سعدی ) کوچه 11 پلاک 22